Logo

Ceviche til havs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ceviche til havs

300-500 g super friskfanget torskefilet (kan laves af mange forskellige fisk)

1 rød chili

1 fed hvidløg

½ rødløg

saften fra 1,5-2 lime eller citron salt

gerne friske korianderblade, dild og eller andre krydderurter

Tilbehør: friskbagt eller ristet brød

 

Skær kødet i tynde skiver og læg det i et fad.

Fjern kernerne fra chilien og hak den.

Hak hvidløg meget fint, og skær rødløget i tynde ringe eller små tern.

Drys chili, hvidløg og rødløg over kødet.

Pres saften ud af lime og dryp det over kødet.

Dæk fadet til og stil det koldt 1 time.

Drys med salt og krydderurter.

Smag retten til med limesaft, salt og peber.

Spis denne herlige forret eller frokostret med frisk­bagt eller ristet brød til.

 

Tips:

Denne klassiske fiskeret kan laves med mange forskellige fis­ketyper fx. torsk, sej, hellefisk eller kammuslinger. Kødet skal være super friskfanget, ellers skal man ikke lave denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her