Logo

Kartoffelmos med valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kartofler
2-3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie eller smør
havsalt
friskkværnet peber
½ dl hakket valnøddekerner
1-2 dl mælk - skummet
1 skivelandbrød uden skorpe
Landbrød udblødes i mælken

Kartofler koges, vandet hældes fra og kartoflerne moses godt.
Røres sammen med presset hvidløg, fedtstof, udblød brød, mælk, krydderier og hakket valnøddekerner, tilsæt eventuelt mere væske. Smage til serveres rygende varm med marinerede rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her