Logo

Kogning af krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 krebs
1 ½ l vand
2 pilsnere (66 cl)
100 g tørrede dildspidser eller frisk dild med stængler
3 spsk salt

Bring vand, øl, dild og salt i kog og lad det koge i 10 min.
Kom de (helst) levende krebs i den kogende lage. Lad det koge op igen.
Gryden tages af varmen, og krebsene afkøles i lagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her