Logo

Butterdejstrekanter, fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og rosiner. Til 10 stykker

Kønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og rosiner

Til 10 stykker

 

1 pk dybfrossen butterdej ( / 10 plader)

2 spsk rosiner

2 spsk ristede saltmandler

400 g hakket oksekød

2 æg

salt, peber og rosenpaprika

50 g reven manchego (eller Gouda)

 

A. Lad en pakke dybfrossen butterdej tø op.

2 spsk rosiner 2 spsk ristede saltmandler hakkes fint.

De to ting æltes sammen med hakket oksekød og 2 æg.

Der krydres kraftigt med salt, peber og rosenpaprika.

 

B. Farsen fordeles på butterdejspladerne og de klappes sammen til trekanter.

Tryk kanterne godt sammen med en gaffel, der er dyppet i hvedemel.

Sæt dem på en plade med bagepapir og drys med reven ost.

De bages i den forvarmede ovn ved 220˚C (varmluft 200˚C) i 20-25 minutter.

 

Pr. portion: 14 g protein, 21 g fedt, 16 g kulh. = 324 kcal (1354 kj)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her