Logo

Ristede rodfrugter med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristede rodfrugter med rosmarin

750 g kartofler
750 g sellerirod
750 g pastinakker
750 g gulerødder
2 løg
2 porrer
3 spsk frisk rosmarin
1 dl olivenolie
10 fed hvidløg

A. Placér to bradepander i ovnen: én midt i ovnen, én i bunden.

Opvarm ovnen til 200°C.

B. Skær grønsagerne i mundrette stykker.

Bland alle ingredienserne (undtagen hvidløg) i en stor skål.

Krydr med salt og peber.

Fordel grønsagsblandigen i de to bradepander og rist grønsagerne i 30 min.

Byt plads på de to bradepander, fordel hvidløget i dem.

Rod rundt i grønsagerne.

C. Rist grønsagerne i yderligere 45 min. eller til de begynder at brune.

Servér grønsagerne i en stor skål.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her