Logo

Tærtedej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hvedemel
800 g margarine
4 dl vand
4 tsk eddike

Hvedemel og margarine røres sammen og samles med vand tilsat eddike.
Dette er lettes på en køkkenmaskine, men deler man portionen kan en foodprocessor også bruges.
Dejen skal hvile koldt et døgn.
Dejen rulles ud i passende størelse, så den passer til tærteform / kødstykke
Ovntemperaturen er afhængigt af hvad dejen skal bruges til, men se evt. en tilsvarende opskrift.
Ofte vil en temperatur på ca. 200°C være passende.

Tips: Denne tærtedej kan bruges istedet for butterdej, til både indbagt kød, grønsags- og frugttærter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her