Logo

Oksebov med peberkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kg oksebov
1 spsk umodne peberkorn (poivre vert de Madagaskar)
50 g smør/margarine
salt
1 dl vand
1 dl cremefraiche
meljævning
evt. kulør

Hak peberkornene. Vend kødstykket i peberkornene og tryk dem i kødet.
Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødstykkerne heri på alle sider.
Hæld vand ved og tilsæt salt. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 1 ½ time.
Vend kødet, når halvdelen af stegetiden er gået.
Tag det færdigstegt kød op og hold det varmt.
Tilsæt cremefraiche til stegeskyen og bring det i kog.
Jævn skyen let og giv den evt. et par dråber kulør. saucen skal være ret lys.
Skær kødet fra benet og skær det i skiver.
Server kødet med saucen og små pillede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her