"Peruvian"  - (2 personer)
6 tynde skiver af enten: laks, tun, en hvid fiske art eller avocado 
½ meget finrevet fed hvidløg 
1 spsk  citron- eller limesaft 
1 spsk  soyasauce 
1 spsk  ristede sesamfrø 
1 spsk  fintklippet purløg 
6 tynde skiver af en frisk Jalapeno (mellemstærk grøn mexicansk chilitype) 
3 spsk  ekstra jomfruolivenolie 
1 spsk  sesamolie 
Vælg mellem fisketyperne eller vælg avocado. Fordel de seks skiver på to tallerkener og smør dem med en anelse hvidløg. Fordel citrussaften, soya, sesamfrø og purløg over og læg en skive jalapeno på hver fiske eller avocadoskive. Varm de to slags olie op sammen. Hæld olien over skiverne når den er meget hed. På den måde pocheres fisk eller avocado ganske let ved varmen. Server straks.