Logo

Fyldt andelår med broccolisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk overlår
2 -3 stk andelever
Løg
Salt og peber
Tilbehør:
¼ brocolli
Bacon i tern
Solsikkekerner
1 spk mayonaise
½ spk cremefraiche
1 tsk rødvinseddike
Lidt rosiner
Flutes
Udben overlåret og hak andeleveret. Rør en fars af det med løg, salt og peber, og fyld det i der, hvor benet skal være.
Det steges i ovnen i 1 time ved 180 C.
Tilbehør:
Skær stokkene fra brocollien, så der kun er små buketter. Rist bacontern og derefter solsikkekerner på samme pande.
Rør dressing af mayonaise, cremefraiche, salt og rødvinseddike og bland derefter det hele sammen.
Rist evt. nogle hele stykker bacon til pynt.
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her