Logo

Krydrede indiske kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Som del af en buffet eller som et billigere middagsforslag (så skal mængden fordobles ), hvis man elsker fest, men måske skal tænke lidt mere på pengene. Kan ganges op til 70 personer, hvis man har ovn kapacitet til det. Lårene kan forsteges og bare lunes til sidst.

10 underlår af kyllingen afhængigt af størrelsen og serveringsformen

Marinade:
4 dl yoghurt
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt fennikelfrø
2 tsk paprika
1 ½ tsk gurkemeje
2 tsk stødt koriander
1 tsk salt
2 cm frisk reven ingefær
½ finthakket chili
1 ½ dl meget finthakkede mandler

Rør marinaden sammen og læg kyllingelårene heri.
Lad dem trække i en time og kom så både marinade og kyllinger i ovnen i et ovnfast fad og steg dem i ca. 40 minutter ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her