
 
Rodfrugterne får en let sur/sød smag af honning og
balsamico. Ristede hasselnødder giver lækkert knas. 
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15-20 min. 2-3 personer 
 
#
50 g hasselnødder 
250 g gulerødder 
250 g pastinak eller persillerod 
1 spsk olie 
½-1 dl vand 
15-25 g smør 
1 spsk honning 
1 spsk balsamico 
salt og peber 
*
 
Rist nødderne på en tør pande og gnid hinderne af dem i et
rent viskestykke. 
Skræl rødderne og skær dem i skiver på skrå eller i stave. 
Sauter rodfrugterne blanke i en gryde med olie. 
Krydr med salt og peber, spæd med en smule vand og lad dem
simre møre, men med bid (ca. 8 min.). 
Kog smør, honning og balsamico sammen på en pande og vend de
afdryppede rodfrugter i. 
Drys med nødder og server som tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin