Logo

Marineret bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g velhængt oksemørbrad, filet eller inderlår
3 løg, skivede

1 ½ dl olie
½ dl rødvin
1-2 fed hvidløg, knust
salt
peber
1 tsk rosmarin
smør/margarine

Skær kødet i skiver til bøffer og læg dem lagvis med rå løgskiver i et fad.
Rør marinaden sammen og hæld den over kødet. Lad det trække i marinaden et par timer.
Steg bøfferne 2-3 min på hver side, alt efter hvor røde de ønskes.
Kog panden af med suppe eller bouillon og lidt af den siede marinade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her