Logo

Rødbede- og agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødbeder (200 g)
½ agurk
1 ½ dl yoghurt
1 spsk finthakket skalotteløg
reven muskatnød
½ bdt dild

Rødbederne koges møre, ca. 50 minutter, og afkøles.
De kan evt. koges dagen i forvejen.
Rødbederne flås og skæres i små terninger.
Agurken skæres ligeledes i små terninger og blandes med rødbederne.
Yoghurten afdryppes i et kaffefilter og røres med skalotteløg.
Der smages til med reven muskatnød og evt. salt.
Dressingen hældes over salaten, og der drysses med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her