Logo

Skinkesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget skinke
4 hårdkogte æg
100 g agurk
½ bundt persille
½ bundt dild
½ dl piskefløde
1 spsk sennep
½ salathoved

Æggene koges hårde, 8-10 min, og afkøles i koldt vand. Hvorefter de pilles og hakkes. Agurk, persille og dild skylles og hakkes. Salaten skylles. Skinken skæres i strimler. Æg, skinke, agurk, persille og dild blandes Fløde og sennep røres sammen og blandes i salaten Salaten anrettes på blade af grøn salat, med brød og smør.
Tips: Prøv at tilsætte hakket spinat, hakkede radiser eller ander grønt.
Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her