Logo

Marcipan, mandelfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marcipan, mandelfri

 

225 g cashewnødder

100 g flormelis

75 g kartoffelmel

4 spsk æggehvide, pasteuriseret

5 dråber mandelessens

*

Nødderne lægges i kogende vand i 10 min.

Tag nødderne op og tør dem i viskestykke eller køkkenrulle.

Hak dem i en blender til de er helt knuste.

Kom de knuste nødder i en røreskål og sigt flormelis og kartoffelmel i.

Kom mandelessens i æggehviden og rør det i nøddemassen.

Rør grundigt, evt med røremaskine.

Tag "marcipanen" op på bordet og ælt det grundigt igennem.

Konsistensen skal være som den ægte marcipan man køber.

Tips: Marcipanen har samme egenskaber som rigtig marcipan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her