#
500 g   skært svinekød 
2 løg 
2 peberfrugter (gerne 1 rød og 1 grøn) 
1 hønsebouillonterning 
2 dl   vand 
2 spsk   sojasauce 
1 tsk   tomatpure 
1 tsk   stødt ingefær 
1 lille  dåse ananas (ca. 220 g) 
*
Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler. 
Pil og hak løgene. 
Skyl peberfrugterne, befri dem for stilk og kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler. 
Bland bouillonterning, vand, sojasauce, tomatpure, ingefær og ½ dl af lagen fra ananasdåsen sammen i en gryde og lad det komme i kog.  
Kom kødstrimlerne og løg i gryden og lad det simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutter. 
Kom peberfrugtstrimlerne i gryden og lad dem koge med, til kødet er mørt – ca. 5 minutter. 
Skær ananasringene i mindre stykker og kom dem i gryden. 
Smag til med salt og peber. 
Serveres med kogt ris eller pasta.