Logo

Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalkunbryst skåret i 4 skiver
3 spsk soyasauce
1 spsk citronsaft
1 spsk revet ingefær
1 grøn chile
1 spsk olivenolie
600 g frisk spinat
Evt. 1 spsk sesemfrø

Tilbehør:
3 dl jasminris
4 skiver hvedebrød

En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili.
Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.

Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Kødet tages af panden og holdes varmt.

Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af.
Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden.
Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk.
Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.
Serveres med jasminris og hvedebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her