Logo

Gullaschsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl (125 g) oksekød
1 løg
2 tsk flydende margarine
1 tsk paprika
1 spsk tomatpuré
½ bouillonterning
4 kartofler
salt
½ fed hvidløg eller 1 tsk hvidløgspulver
 
Skær kødet i små tern, hak løget, brun kødet i margarine og hæld det over i en gryde.

Svits løget og bland det med kødet. tilsæt paprika, tomatpuré, ½ l vand og bouillonterning.
Kog suppen under låg 10-20 min. skræl kartofler og skær dem i terninger. hæld dem i gryden og kog ved svag varme gullaschen yderligere 10-15 minutter under låg.
Smag til med salt og hvidløg 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her