Logo

Aubergine Kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefars
3 store løg
1 bdt persille
1 spsk koncentreret tomatpure
3 fed knust hvidløg
1 tsk paprika
1 tsk peber
1 ½ tsk salt
1 stor aubergine
3 store kartofler
olie til smøring

Kød, hakket løg og persille, tomatpure og krydderier æltes grundigt sammen og formes som bøffer.

Kartoflerne skrælles og skæres sammen med auberginen i skiver og lægges skiftevis med bøfferne i en bradepande, der er smurt med lidt olie.

Bages ved 200ºC i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her