Logo

Gulerodssuppe med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodssuppe med linser

500 g gulerødder i mindre stykker
1 løg i mindre stykker (ca. 150 g)
½ liter Karolines Køkken tomatsuppe
6 dl grønsags- eller hønsebouillon
150 g røde linser
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
240 g groft brød
1 dl hakket frisk persille

Bring tomatsuppe og bouillon i kog i en tykbundet gryde sammen med gulerødder, løg og linser.

Kog suppen i ca. 20 min. eller til grønsager og linser er møre.

Blend suppen ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til suppen er jævn.

Bring suppen i kog og tilsæt salt og peber.

Smag til og server straks suppen drysset med persille.

Server resten af persillen i en skål ved siden af.
 
Tips: Hvis persillen serveres ved siden af, kan resten af suppen koges op og jævnes til sauce med majsstivelse udrørt i vand og serveres til fiskefrikadeller i stedet for remouladesauce.

Tips: Server suppen med optøede grønne ærter og evt. kogt hvidkål i strimler.

Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her