Logo

Engledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl piskefløde
5 dl syltetøj eller frugtmos (æble, sveske eller ...)
3 dl knuste småkager eller æblekagerasp

Pisk fløden let. Bland syltetøj eller frugtmos il. Bland derefter lidt knuste småkager eller æblerasp i. Hold lidt rasp tilbage til garnering. Hæld desserten op i en skål. Drys med rasp og server straks. Egner sig ikke til senere servering.
Kan evt. serveres i kræmmerhuse, købte eller hjemmelavede.
Hvis syltetøjet er for sødt i denne dessert, kan man tilsætte lidt citronsaft eller appelsinsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her