Logo

Stenbiderrogn med røræg og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 personer

800 g renset stenbiderrogn
12 æg
1 ½ dl fløde
24 grønne asparges
6 bdt rucola
God olivenolie
Salt og peber

Æggene slås ud i en skål, bevar så meget af den ene skal som muligt. Skallerne skylles og koges rene, lægges til tørre på et viskestykke.
Æggene piskes sammen med fløde, salt og peber. Lidt olie varmes op på en pande, hæld ægge-blandingen på panden, og rør jævnligt i den til massen er stivnet.
Asparges renses og gives et hurtigt opkog, så der stadig er bid i.
Rucolaen skylles, tørres og vendes med lidt olivenolie, salt og peber.
Rognen smages til med salt og peber og anrettes i de rensede skaller og sættes i et æggebæger på en tallerken. Herpå anrettes rucola, asparges og røræg rundt om.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her