Logo

Fiske cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g fisk
2 skalotteløg
Lidt persille
½ l. piskefløde og mælk
Salt
hvid peber
Saft af ½ citron
2 æggeblommer

Fisken rengøres. Løg pilles og kvartes.
Persille hakkes, lidt tages fra til pynt.
Løg, persille, fiskeben og fisken (hvis ikke røget) koges i en god liter vand ca. 30 minutter.
Kogelagen sies. Noget af fisken tages fra til at anrette med.
Resten af fisken pureres sammen med fløden og blandes sammen med fiskelagen.
Det koger 10 minutter.
Suppen smages til med salt, peber og citronsaft.
Tages af varmen og legeres med æggeblommer.
Anrettes med fiskestykker, lidt persille eller andet grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her