
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
4 dl risottoris, evt. grødris 
50 g tørrede blandede svampe. Udblødt i vand 
100 g mark- eller almindelige champignon 
½ finthakket løg 
1 spsk olie 
2 fed hvidløg 
1 dl revet parmesanost 
1 dl hvidvin 
½ bundt hakket persille 
Salt og peber 
  
Udblød svampene. Løg og hvidløg svitses i olie i store gryde. 
De udblødte svampe dryppes af, skæres i mindre stykker og tilsættes løgblandingen sammen med kvarte champignon. 
Blandingen steges til champignonerne har halv størrelse. 
Hvidvinen tilsættes og det koges ind til det halve. 
Ris kommes i under stadig omrøring. 
Tilsæt vand og lad risene koge færdige i ca. 30. min. Rør hyppigt. 
Når risene er færdige, tilsættes parmesan og hakket persille. 
Der smages til med salt og peber.