Logo

Rejer, indbagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rejer, 10 stk
2 tsk vin
¼ tsk salt
evt. kartoffelmel
Dej:
2 æggehvider
½ spsk kartoffelmel
1-1 ½ spsk hvedemel
olie til friturestegning

Rejerne ordnes sådan:
Vask rejerne i koldt vand.
Klip de sidste 2 mm. af halen, og pres vandet ud.
Skallen pilles af, undtagen de sidste 2 led på halen.
Lav 2 eller 3 ridser på mavesiden (5 mm. mellem hver ridse).
Mariner med vin og salt.

Dejen laves:
Pisk æggehviderne stive.
Melet drysses i, og blandes godt sammen.

Væsken på rejerne tørres af med en klud, og drys kartoffelmel på.
Varm olie op til middelvarme (170 ºC).
Hold i rejens hale og dyp den ned i dejen.
Steg rejerne lysebrune eller gyldne.
Rejerne må ikke røre hinanden.
Anrettes og serveres varmet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her