
 
Mild og familievenlig variation af chili con carne med
kylling og bønner, et rigtigt efterårs- og vinterhit. Den bedste opskrift på
lækker hjemmelavet chili con pollo, som kan laves både mild i en familievenlig
udgave og som en hot udgave - få opskriften her.
Til 1 person. Tilberedningstid:
20 minutter. Stege/koge tid: 20 minutter. Fryseegnet 
 
#
60 g kogt kylling 
100 g kidneybønner
(dåse) 
50 g løg 
2 fed hvidløg 
1 rød chili 
50 g rød peberfrugt 
2 tsk olie 
200 g tomater (dåse,
hakkede) 
1 tsk paprika 
½ kop stærk kaffe 
1 tsk kakao (usødet)
salt og peber 
25 g skyr 
syltede jalapenos 
*
 
Del kyllingekødet
til trævler med fingrene. 
Dræn kidneybønnerne.
Pil løg og hvidløg
og hak i tern. 
Skyl chili og
peberfrugt og skær i tern. 
Steg hvidløg og
chili i varm olie, tilsæt peberfrugt og løg og steg videre i et par minutter. 
Hæld tomat, kød,
kidneybønner, paprika og kaffe i. 
Kom eventuelt lidt
vand ved, for at det ikke skal koge tørt. 
Lad retten simre i
ca. 20 minutter. 
Tilsæt herefter
kakao og smag til med salt og peber. 
Spis retten med skyr
og jalapenos. 
 
Tip: Syltede
jalapenos kan købes færdige på glas. 
 
Kalorier: 387 kcal.
Protein 28 g (28%) Kulhydrat  34 g (39%)
Fedt 15 g (33%) Kostfibre 8g 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin