Logo

Kold agurkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold agurkesuppe

 

Server suppen som forret eller lille appetizer

4-8 personer. Arbejdstid: 20 min

#

Agurkesuppe:

2 agurker

1 lille løg

1 bundt dild

½ liter kold grønsagsbouillon

4 dl yoghurt naturel

salt og peber

 

Tilbehør:

8 kommen- eller rugkiks

100 g gedeflødeost eller rygeost

4 små tomater

*

Vask agurkerne, og skær dem i mindre stykker.

Pil løget, og hak det fint.

Skyl dilden, og pluk bladene fra stilkene - tag et par stilke fra til pynt.

Blend agurker, løg, dild, bouillon og yoghurt til alt er helt findelt og cremet.

Smag suppen til med salt og peber, og stil den i køleskabet indtil servering.

 

Smør kiksene med ost.

Skær tomaterne i skiver, læg dem på osten, og pynt med dild.

Hæld suppen i glas eller små skåle, og server med kiksene.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her