Vær forberedt - hav altid et par dåser tunfisk i skabet og
flûte i fryseren. Så bliver et uventet besøg eller den stille sult let klaret
(4-5 pers.)
# Ingredienser:
1 ds
tunfisk naturel a ca. 200 g
100 g blødt smør
½ dl cremefraiche 18 %
1 tsk citronsaft
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør: brøndkarse, ristet hjertebrød eller flute.
*
Fremgangsmåde:
Hæld olien fra tunfisken.
Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft og krydderier.
Rør det hele sammen og smag moussen til.
Fyld moussen i en postejform eller skål.
Stil den gerne tildækket i køleskab.
Pynt med brøndkarse før serveringen.
Tips: Moussen kan også anrettes portionsvis med
salatblade, citronbåde og brøndkarse.