Logo

Frikadeller med peanuts og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
40 g saltede peanuts
1 skive/ 1 dl smuldret sandwichbrød uden skorpe
1 tsk salt
¼ tsk karry
1 stort æg
3 spsk kold bouillon eller vand
2 spsk klippet purløg
Olie til bruning

Hak peanuts ensartet groft.
Bland alle ingredienserne til fars undtagen olie. Lad den hvile i 10 min. Tilsæt mere bouillon, hvis farsen er for fast.
Form 12 frikadeller og steg dem ca. 7 min. på hver side i olie på panden.
Fordel evt. frikadellerne på 4-6 træspid ved serveringen.
Server evt. med ris med peberfrugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her