Logo

Hakkebøf med rødbedesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
100 g syltede rødbeder hakket
½ løg hakket
400 g kartofler
1 bouillonterning okse
salt og peber
¼ bdt persille finthakket
olie til stegning
 
Kartoflerne koges møre.
Form 2 bøffer af kødet og brun dem af på pande i lidt olie.
Steges ca. 6 minutter på hver side, herefter tilføjes løg og 1 dl vand tilsat 1 bouillonterning.
Lad bøfferne stå om simrekoge i 5-6 minutter i bouillonen.
Bøfferne tages op og holdes varme.
Bouillon koges ind og tilsættes rødbederne samt det halve af den
finthakkede persille.
Krydres med salt og peber.
Hvis saucen er for tynd kan den jævnes med lidt meljævning.
Ved servering drysses kartoflerne med lidt finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her