Logo

Glaseret and

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 friskslagtet and (ca. 3 kg)
1 tsk fintrevet appelsinskal
saften fra 3 appelsiner
2-3 spsk honning
1-2 stænger kanel
6 hele nelliker
1 tsk uraffineret havsalt
 
Skær løst skind af anden og fjern eventuelle rester af fjer.
Kom anden i en bradepande eller ovnfast fad og stil den i ovnen ved
180-200°C.
Lad anden stege uden noget 1 time og hæld fedet fra.
Kom appelsinskal, saft, honning, kanel, nelliker og salt i en lille kasserolle og kog det sammen ca. 5 minutter.
Hæld lagen over anden og steg endnu en time eller til den er
gennemstegt.
Hæld jævnligt stegeskyen over dyret, og pas på den ikke bliver sort.
Saml stegeskyen i en lille varm skål.
Lad den stå til fedtet har samlet sig øverst.
Skum fedtet fra med en ske (gem det til fedtemadder eller til at stege
i).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her