Logo

Kartoffelsalat med matjes - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det sur-søde er en festlig blanding, og derfor egner kartoffelsalat med matjes sig også til festbuffeten - Spis noget let i aften

Det sur-søde er en festlig blanding, og derfor egner kartoffelsalat med matjes sig også til festbuffeten - Spis noget let i aften

 

750 g kartofler

4 matjesfileter (a 160 g)

1 æble

1 løg

1 syltet agurk

4 spsk olivenolie

2½ dl grønsagsbouillon

3 spsk æbleeddike

havsalt og friskkværnet peber

1 bundt purløg

*

A. Vask kartoflerne og kog dem i 20 min.

B. Skyl matjesfileterne og skær dem i stykker.

Skræl æblet og skær det i mindre stykker.

Skær løget i tern. Skær agurken i strimler.

Pil kartoflerne og skær dem i skiver.

C. Bland olivenolie, varm bouillon og æbleeddike, krydr med salt og peber og hæld dressingen over kartoflerne.

Lad dem trække i 30 min.

D. Snit purløgen og vend den sammen med de øvrige den frugtagtige ingredienser i kartoflerne.

 

Pr portion 3114/744 kJ/kcal. 30 g protein. 48 g fedt. 35 g kulhydrat. 6 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her