Logo

Gulerodssuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

6 spsk ekstra jomfruolivenolie,
1 lille porre, kun den hvide del, i skiver,
1 mellemstor fennikelknold i skiver,
2 fed hvidløg, hakkede,
700 g skrællede gulerødder i skiver
(erstat evt. 200 g med skrællede kartofler i små terninger),
1 spsk friskhakkede mynteblade,
1-1,5 l vand,
salt og friskkværnet peber,
200 græsk yoghurt 0,1 %.

Svits porre, fennikel og hvidløg i en gryde i olien.
Tilsæt gulerødder, mynte og vand.
Koges i ca. 40 minutter, til gulerødderne er kogt godt ud.
Tag gryden af varmen og rør grundigt, så gulerødderne opløses i suppen (suppen kan også blendes).
Smag til med salt og peber og server med yoghurt og et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her