Logo

Signoras gode suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Signoras gode suppe

2 løg

2 fed hvidløg

1 spsk (oliven)olie

2 spsk smør eller margarine

4 spsk langkornede ris

500 g hakket oksekød

4 spsk koncentreret tomatpuré

3 bouillonterninger

peber

¼ tsk tørret timian

1 pakke dybfrosne majs eller ærter

1 rød peberfrugt

Tilbehør: groft hvidt brød, reven parmesan

*

Hak løg og hvidløg fint og lad det snurre lidt i en blanding af olie og smør eller margarine.

Drys risen i, rør godt og tilsæt kø­det.

Rør til det smuldrer og mister farven.

Tilsæt tomatpuré og spæd med 1,5 l kogende vand.

Lad det koge op og tilsæt 3 bouillon­terninger.

Kom peber og timian i, læg låg over gryden og lad det sagte snurre i ca. 1 time.

Tilsæt majs eller ærter og fint strimlet peberfrugt og lad suppen koge videre i 5-10 minutter.

Server groft hvidt brød og reven parmesan til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her