Logo

Kalvenyrer på grøn bund + Appelsinsalat med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvenyrer på grøn bund + Appelsinsalat med ingefær

Kalvenyrer på grøn bund

1 pakke dybfrossen, hel spinat

2 kalvenyrer

1 dl mælk

smør eller margarine

2 løg

1 peberfrugt

1 ds flåede tomater

salt og peber

4 tykke skiver Danbo ost

1 portion kogt spaghetti fra foregående dag

2-3 spsk finsigtet rasp

*

Lad spinaten tø op og dryppe godt af.

Bred den ud i velsmurt, ildfast fad.

Rens nyrerne omhyggeligt og skær dem i skiver.

Hæld mælken over og lad det stå ½ time.

Tryk nyreskiverne af i køkkenrulle og steg dem hurtigt i meget varmt fedtstof.

Læg dem på spinaten og steg de hakkede løg og ud strimlet peberfrugt i samme fedtstof. Hæld det i fadet og læg afdryppede tomater over.

Drys med salt og peber og dæk med osteskiver.

Stil fadet ind i en 225°C varm ovn i ca. 20 minutter.

Skær imens spaghettien i små stykker og kom dem i en gryde med 3 spsk smeltet smør eller margarine.

Drys finsigtet rasp over og vend det hele med 2 grydeskeer, til det er gennemvarmet. Server spaghettien til nyreretten.

Madopskrift billede

Appelsinsalat med ingefær

6 appelsiner

1½ spsk syltet, hakket ingefær

1 spsk lage fra syltet ingefær

*

Skræl appelsinerne omhyggeligt, skær dem i tynde skiver og fjern eventuelle kærner.

Læg dem i en skål og drys hakket, syltet ingefær mellem lagene.

Dryp lagen over og stil skålen i køleskabet et par timer inden serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her