Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvad forstår man ved dosage i forbindelse med champagne eller crémant d'alsace?
  • At lagre med bunden opad
  • At vende flaskerne jævnligt
  • Tilsætning af en sukkeropløsning
  • Ved at køle flasken yderligere
Svar: Tilsætning af en sukkeropløsning for at dække over et naturligt højt syreindhold afhængig af mængden som tilsættes, bliver vinen brut, sec, demi-sec eller doux. |
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her