Logo

Fars af flæskekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fars af flæskekød

500 g magert flæskesmåkød

1 løg

80 g hvedemel eller rasp

1,5 dl fløde

1,5-2 dl mineralvand

2 æg

1 knust bouillon terning

salt og peber

 

Hak kødet 2-3 gange gennem kødmaskinen - sidste gang sammen med løg.

Rør hvedemel eller rasp i og spæd lidt efter lidt med væsken.

Rør kraftigt.

Tilsæt æg og knust bouillonterning og rør et par minutter.

Rør salt og peber i og rør endnu 5 minutter.

 

Obs. Vær forsigtig med salt, da der anvendes bouillonterning i far­sen.

 

 Madopskrift billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her