Logo
Madplan billede

Dagens Kviz Quiz

Hvad er osteløbe?
  • Det er et enzym der fortynder osten til smøreost
  • Det er et enzym der får mælken til at koagulere
  • Det er et enzym der får osten til at modnes
  • Det er en væske der skiller mælk og smør
Svar: Det er et enzym, der får mælken til at koagulere, så vallen skilles ud og kan aftappes, så mælken bliver skærbar. Det er nødvendigt til fremstilling af de fleste ostetyper. Osteløbe indeholder enzymer af typen proteaser, der angriber visse proteiner i mælken og deler dem i mindre stykker.
Kviz videre på www.kviz.dk.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 123...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1325415-10-2021 18:20:30 madABC.dk
Prøv hos fiskehandleren (måske kan de bestilles)
1325315-10-2021 17:39:09 Nina M. Juel Faustman
Hvor køber I friske Ansjoser/Brislinger? Mvh
1281314-12-2019 18:23:29 Stig Holst Christiansen
Første gang jeg er her.
1271213-07-2019 01:50:13 Karin
har lige set denne side for første ang, men det bliver ikke sidste. Glæder mig til at prøve at lave " Min kogebog"

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her