Logo

Skinkesnitsler med rødbederåkost +

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkesnitsler med rødbederåkost +

500 g små kartofler med skræl

1 spsk rapsolie

evt. lidt rosmarin

4 skinkeschnitzel (400 g)

Råkost:

3 æbler med skræl, skåret i tern

500 g gulerod, skrællet og groftrevet

500 g rødbede, skrællet og groftrevet

2 tsk sennep

2 spsk balsamicoeddike

1 fed hvidløg, presset

lidt sukker

lidt salt

2 spsk persille, hakket

1 spsk rapsolie

*

Kartoflerne koges i letsaltet vand ca. 15 min. og afkøles - gerne dagen før.

De steges på en pande med en anelse olie og evt. lidt rosmarin.

Skinkeschnitzel steges i olie ca. 3-5 min. på hver side, afhængig af, hvor tykke, de er.

Til råkost blandes dressing sammen og vendes med rødbeder, gulerod og æbler.

Råkost kan laves i god tid eller dagen før.

Pr. portion: 469kcal/1962kJ Fedt: 10 g Kulhydrater: 58 g Protein: 28 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her