Logo

Abrikos-tomatmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g tomater
250 g abrikoser
1 spsk citronsaft
250 g sukker
evt. gelerings og konserveringsmiddel
 
Læg tomaterne i en skål med kogende vand og giv dem 1/2 min.
Flå dem og skær dem i små både.
Vask abrikoserne, skær dem i små både og kasser stenene.
Bland frugten i en skål med citronsaft, læg låg på og giv det 5 min.
Rør rundt et par gange undervejs.
Tilsæt sukker og giv marmeladen yderligere 3-5 min.
Rør rundt et par gange undervejs.
Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med æble og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os