Logo

Chilibananer med rambutan og kumquat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugterne tager hurtigt smag af den krydrede lage. Godt som dessert med flødecreme til.
 
4 bananer
12 kumquat
12 rambutan eller litchi
4 dl vand
2 dl sukker
1 kanelstang
1 flækket vaniljestang
½-1 hakket, frisk, rød chili
1 stykke frisk ingefær
1 dl flødeskum
1 dl sødmælksyoghurt eller fromage frais
 
Bring vander i kog med sukker og krydderier.
Skær bananer og kumquat i stykker.
Skræl rambutan og fjern kernerne.
Læg frugterne i lagen og lad dem simre i 5 minutter, tag frugterne op og kog lagen ind, til den bliver tyktflydende.
Server frugterne med lagen og en creme af flødeskum og yoghurt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her