Logo

Chocoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
150 g mørk chokolade
5 små makroner 
½ l. piskefløde

Pisk æggeblommerne godt med flormelis
Smelt chokoladen og rør den i æggemassen
Bland groftknuste makroner i
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom ismassen i en form og frys den i et par timer - rør i den hver ½
time (i alt 3 gange), så fyldet ikke synker til bunds

Tips: Æggeblommerne skal være pasteuriserede, for at undgå salmonellabakterier.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler bagt med nougatlækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen....
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk Key lime-pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med nougatlækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!