Logo

Chocoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
150 g mørk chokolade
5 små makroner 
1/2 l. piskefløde

Pisk æggeblommerne godt med flormelis
Smelt chokoladen og rør den i æggemassen
Bland groftknuste makroner i
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom ismassen i en form og frys den i et par timer - rør i den hver 1/2
time (i alt 3 gange), så fyldet ikke synker til bunds

Tips: Æggeblommerne skal være pasteuriserede, for at undgå salmonellabakterier.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
• Friske citronpandekager med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sabayonne med madeira og frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisu med bagt hvid chokoladeTiramisuens lækre, bløde konsistens har vi bevaret i denne nyfortolkning af den klassiske,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os