Logo

Chocolate Revenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brownies nybagte og stadig meget varme.
vaniljeis.
Chokoladeis.
Jordbæris.
Isvafler.
Choko- eller nougatsauce.
Marmelade.
Guf eller flødeskum.
Pistacienødder frisk frugt eller daimkugler.
 
Placer den meget varme brownie i bunden af et isglas, læg en kugle af hver
slags is over, fyld nødder, frugt eller chokolade i, hæld flødeskum eller guf på, fyld marmelade på toppen og sauce.
Top af med en vaffel.
Absolut ikke for nogen på kur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelpære fra Alsace med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål på tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelpære fra Alsace med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!