Logo

Chilibananer med rambutan og kumquat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Frugterne tager hurtigt smag af den krydrede lage. Godt som dessert med flødecreme til.
 
4 bananer
12 kumquat
12 rambutan eller litchi
4 dl vand
2 dl sukker
1 kanelstang
1 flækket vaniljestang
1/2-1 hakket, frisk, rød chili
1 stykke frisk ingefær
1 dl flødeskum
1 dl sødmælksyoghurt eller fromage frais
 
Bring vander i kog med sukker og krydderier.
Skær bananer og kumquat i stykker.
Skræl rambutan og fjern kernerne.
Læg frugterne i lagen og lad dem simre i 5 minutter, tag frugterne op og kog lagen ind, til den bliver tyktflydende.
Server frugterne med lagen og en creme af flødeskum og yoghurt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske figner bagt med rørsukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LøkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske ferskner fyldt med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os