Logo

Arni Me Papates - Græsk lammekølle stegt med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammekølle ca 1,6 kg
4 fed hvidløg
400 g ris
olie eller smeltet smør
2 pasteuriserede æg
saft af 2 citroner

Gnid lammekøllen med olie, salt og peber og stik hvidløgssplinter i den.
Læg den på en rist over bradepanden eller et ovnfast fad og steg den
ved 175ºC.
Efter ca. 1 times stegetid hældes 1 litter vand ned i bradepanden/fadet.
Lad det koge op og hæld risen i vandet.
Når risen er kogt mør og det meste af vandet er væk, tages lam og ris
ud af ovnen.
Pisk de 2 æg sammen med citronsaft, salt og peber og vend
æggeblandingen i risene lige inden serveringen.
Tomatsalat eller grøn salat er godt tilbehør til køllen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AmbrosiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os