Logo

Asiatisk dressing / marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
dressing / marinade

3/4 kop Nama Shoyu
1/4 kop økologisk koldpresset sesamolie
1/2 tsk frisk ingefær
1 lille fed hvidløg

Blend alle ingredienser. Der bliver 1 kop .
Holder sig i køleskab i en uge.
Denne simple dressing sætter liv i en del andre opskrifter, bla. revet
hvidkålsalat, Stir not fried og Asiatisk pasta .

Tips: Variationer –tilsæt noget af det følgende:
stærk rød chilipeber
koriander
frisk kværnet sort peber
frisk basilikum ( især Thai basilikum)
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanillepocherede æbler med MarsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os