Logo

Brombærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brombærsaft
Billede til Brombærsaft indsendt af Rikke Olander

# Ingredienser
1 kg fuldmodne bær
ca. 2 dl vand
Til hver liter siet saft:
350 g sukker
¼ tsk Atamonpulver
eller ½ tsk flydende Atamon

* Tilberedning  
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.
Mosen hænges til afdrypning.
Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret.
Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her