Logo

Brombærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg fuldmodne bær
ca. 2 dl vand
Til hver liter siet saft:
350 g sukker
1/4 tsk Atamonpulver
eller 1/2 tsk flydende Atamon
 
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.
Mosen hænges til afdrypning.
Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret.
Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æblekage 4Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os