Logo

Chokoladeoblater med kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvid chokolade
kaviar - Beluga, iransk eller fra fransk opdrættet stør
 
Smelt den hvide chokolade over vandbad, når det er smeltet, bruger man en teske til at lave små oblater på bagepapir.
Stil chokoladeoblaterne koldt, gerne på køl til de er helt hårde.
Læg en kvart teskefuld kaviar på hver oblat og spis dem som en lille appetizer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her