Logo

Røget kuller med smør- og purløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 Portioner)
Fantastisk fiskeopskrift fra London.

30 gr. smør
2 kg renset spinat
Ufarvede røgede kullerfiletter (175-200 gr. stykket)
salt og peber
3 dl mælk
170 gr. smør
3 æggeblommer

1 spsk citronsaft
2 spsk purløg

Smelt smørret på en pande og tilsæt spinat ved ret høj varme. Vend det i 2-3 minutters tid til den er blød.
Dræn vandet fra spinaten og læg den på et fad dækket over af alufolie og sæt den i en lun ovn.
Kom kullerfiletterne på panden og tilsæt peber og mælk. Lad det stå og simre på panden i ca. 5 minutter.
Smelt smørret og om det i en kande.
Kom æg, salt og peber i en foodprocessor og hæld det smeltede smør meget langsomt i i en tynd, jævn stråle så saucen ikke skiller.
Til sidst tilsættes citronsaft op saucen hældes i en skål.
Fortynd saucen med væden fra fisken og pisk det let med en gaffel. Slut af med at tilsætte purløg.
Læg kulleren oven på spinaten og hæld saucen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her