Logo

Squash-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 tsk agar-agar
2 ½ dl mælk
2 ½ dl råsukker
1 dl cognac eller tør sherry
1 tsk kanel
1 tsk muskat
½ tsk stødte nelliker
½ tsk salt
½ l. kogt squashmos
½ l. piskefløde
 
Kog agar-agaren i mælk, rør det med sukker, cognac og krydderier og tilsæt squashmosen.
Bland det hele godt.
Pisk fløden til stift skum og fold den varsomt i squashblandingen.
Hæld moussen i en let smurt form eller portionsglas.
Vær opmærksom på at agar-agar hurtigt stivner, når det afkøles, og man skal derfor arbejde lidt hurtig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her